Vibratoren en massagers in alle maten en kleuren

Vibratoren

€ 20,69
Direct Leverbaar

Voordelige compacte vibrator gemaakt van siliconen. Hierdoor voelt dit speeltje heerlijk zacht en glijdt hij moeiteloos naar binnen. Ze kan gebruikt worden voor penetratie en clitoris stimulatie. Met de drukknop schakel je eenvoudig tussen de zeven verschillende standen.

Batterijen: 1 x AA (Niet inbegrepen)

€ 37,95
Direct Leverbaar

Deze ergonomische oplaadbare vibrator met een clitoris stimulator heeft 2 motoren met 10 verschillende vibratie standen. De Impulse is gemaakt van 100% zachte siliconen en bevat geen weekmakers. Handige 2-knopsbediening en spatwater proof. Inclusief handige opbergbuidel en oplader. Oplaadtijd van 40 minuten voor 80 minuten speelplezier.

€ 37,55
Direct Leverbaar

Pretty Love "Amour" is een hele flexibele ergonomische vibrator met 12 vibratiestanden en gemaakt van 100% sillicone, Phthalate vrij. Amour is speciaal gevormd voor clitorale en G-spot stimulatie. Deze vibrator is oplaadbaar en spatwaterproof. Levering vindt plaats in een chique doos met gebruiksaanwijzing, oplader en opbergbuidel. Oplaadtijd van 40 minuten voor 80 minuten speelplezier.

€ 39,95
Direct Leverbaar

Met deze veelzijdige vibrator ben je verzekerd van een avond vol plezier. Verwen al je gevoelige plekjes, zoals je tepels, clitoris of G-spot. Beide uiteinden van deze vibrator zijn voorzien van een krachtige motor die regelbaar is in 7 verschillende vibratie standen. Je bedient al deze standen eenvoudig met de drukknopjes aan de onderkant. De smile opleg vibrator is gemaakt van zijdezacht materiaal waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt en moeiteloos naar de fijnste plekjes kan glijden.

€ 39,95
Direct Leverbaar

De Brilliant Lay On vibrator staat garant voor een heerlijke stimulatie. Deze ergonomisch gevormde clitoris vibrator ligt perfect in de hand en is aan de binnenzijde voorzien van ribbels. Ze heeft zeven verschillende vibratie standen die je bedient met de drukknop op het handvat. Batterijen heb je niet meer nodig, deze oplaadbare vibrator wordt geleverd inclusief een USB oplaadkabel.

€ 47,90
Direct Leverbaar

Wanneer jij een heerlijke massage nodig bent heb jij met dit product een super fijn item in handen. Deze ergonomisch vormgegeven krachtige body wand met flexibele massage kop zal alle vaste spieren in je lichaam heerlijk los masseren. De massage kop stuurt diepe vibraties naar je spieren en die zullen er heerlijk ontspannen op reageren. De kop is van zijdezacht silicone materiaal wat als een veertje over je lichaam heen zal zweven en zo flexibel dat hij makkelijk over je rondingen heen zal glijden. Met het handige push-button systeem stap jij eenvoudig door alle 10 verschillende standjes heen. De eerste drie standjes zullen in kracht oplopen terwijl de 7 volgende standjes diverse pulserende standjes zijn. Ze is fluisterstil en zal dus zonder gene kunnen worden gebruikt. Oplaadbaar middels het meegeleverde usb kabeltje.